MedWatch

Nyslået Saniona-boss holder fast i bestyrelsesposter

I en akut redningsaktion træder Sanionas medstifter Thomas Feldthus ind som ny adm. direktør i virksomheden, der atter flytter fokus mod Danmark efter et mislykket forsøg på en børsnotering i USA. Han beholder samtidig sine fire bestyrelsesposter samt et formandsskab.

Thomas Feldthus kaster sig nu ud i opgaven om at redde det selskab, som han var med til at stifte tilbage i 2011. | Foto: Saniona / PR

Efter et fejlslagent børsnoteringsforsøg i USA for Saniona har biotekselskabets medstifter Thomas Feldthus måtte genoverveje sin hverdag godt og grundigt. Han er nemlig nu ny adm. direktør i virksomheden, men han holder samtidig fast i sine fem bestyrelsesposter, som ellers hidtil udgjorde arbejdsopgaverne i biotekmandens kalender.

”På et tidspunkt må jeg kigge på min tidsplan og spørge mig selv, om det hænger sammen. Nogle opgaver er tungere end andre, og det er altid mere tidskrævende at være formand, men jeg prøver at løfte alle opgaverne, så der bliver ikke nogen omvæltning lige i morgen,” fortæller Thomas Feldthus til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Branche og politikere øjner massiv lovpakke: "Det bliver virkelig vigtigt"

En omfattende revision af EU’s industripolitik for farma er under opsejling i Bruxelles. I Danmark følger Leo Pharma og Lundbeck allerede slagets gang – tidligere politiske forhandlere forudser dog allerede et potentielt svært forløb. Området lyder meget teknisk, men det kommer til at blive en meget politisk kamp, siger europaparlamentariker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier