MedWatch

Bavarian skifter driftsdirektør til april

Henrik Birk forlader Bavarian Nordic for at søge nye udfordringer. Afløseren er fundet hos GSK.

Foto: Philip Davali/Ekstra Bladet, Philip Davali

Bavarian Nordic får ny driftsdirektør med virkning fra 1. april, hvor Russell Thirsk overtager ansvaret fra Henrik Birk, der har valgt at søge nye udfordringer.

”Timingen muliggør en smidig overdragelse af opgaverne fra Henrik Birk,” skriver Bavarian i en børsmeddelelse.

Russell Thirsk kommer fra den britiske medicinalkæmpe GSK, hvor han har været driftschef for GSK Vaccines i Belgien siden 2016.

”Jeg er glad for at byde Russell velkommen til Bavarian Nordic. Han vil bidrage med sin omfattende tekniske og ledelsesmæssige erfaring fra vaccineindustrien, hvor han har drevet flere komplekse anlægs- og transformationsprojekter, og har haft ansvar for nogle af verdens største kommercielle vaccineproduktioner,” siger administrerende direktør i Bavarian Nordic Paul Chaplin ifølge en meddelelse.

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 21

Et udbrud af abekopper giver travlhed hos Bavarian Nordic, der har opjusteret forventningerne til året efter stort salg. Og så har to markante danskere forladt deres stillinger hos Pfizer og Ascendis. Gik du glip af noget?

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier