MedWatch

Tidligere Mediq-boss bliver topchef i sit nye selskab

Godt et halvandet år efter at være blevet væltet af tronen som topchef for medicoleverandøren Mediq Danmark har Ulrik Rokkedal Therkildsen nu takket ja til at blive adm. direktør for Human Bytes, som han stødte til ved årsskiftet, og som han nu også bliver medejer af.

Ulrik Rokkedal Therkildsen, tidligere topchef i Mediq, er nu adm. direktør og medejer af Human Bytes | Foto: Human Bytes / PR

Efter fem års tjeneste var det i december 2019 slut for Ulrik Rokkedal Therkildsen som topchef i medicovirksomheden Mediq Danmark, der er landets største leverandør til den danske sundhedssektor.

Behov for en ny retning og ny ledelsesstil, lød bestyrelsens begrundelse for det bratte direktørexit i selskabet, som ellers havde vendt flere års millionunderskud til stort overskud under Ulrik Rokkedal Therkildsens ledelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Tidligere storaktionær holder døren på klem for ny investering i Orphazyme

Venturefonden Sunstone, der for nyligt solgte ud af sine aktier i Orphazyme, afviser ikke på et senere tidspunkt igen at skyde penge i selskabet, der torsdag fik en kold skulder af FDA til selskabets NPC-kandidat. Men fondens formål gør en geninvestering til en svær øvelse, lyder det fra general partner, Sten Verland.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier