MedWatch

Dansk topchef i USA er trådt ind i bestyrelsen hos københavnsk børskomet

Biotekselskabet Scandion Oncology har udvidet bestyrelsen med Bo Rode Hansen, der i 2018 forlod en direktørstilling i Roche for i stedet at blive først forskningschef og siden adm. direktør i en amerikansk startup i Boston.

Bo Rode Hansen, adm. direktør, Genevant Sciences, skal som nyt bestyrelsesmedlem være med til at sætte den strategiske retning i kræftselskabert Scandion Oncology | Foto: Bo Rode Hansen / Privat

Når Biotekselskabet Scandion Oncology, som er noteret på den svenske Spotlight-børs, næste gang holder møde i bestyrelsen bliver det med en særdeles erfaren biotekherre med ved bordet.

Bo Rode Hansen, der til daglig styrer tøjlerne i det amerikanske biotekselskab Genevant Sciences, bliver således bestyrelsens femte medlem, og han skal med sine mere end 20 års erfaring hjælpe med at positionere det danske kræftselskab "rigtigt i verden".

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier