MedWatch

Kræftchef hos Eli Lilly bliver medicinsk direktør hos Roche

Roche har fundet afløseren for selskabets medicinske direktør, Sandra Horning, der går på pension ved årets udgang. Ny mand i spidsen for udviklingen af nye lægemidler bliver Levi Garraway, der er hentet hos Eli Lilly.

Levi Garraway tiltræder 1. oktober som medicinsk direktør og global udviklingschef i Roche. Foto: PR / Roche

Efter seks år som medicinsk direktør og global udviklingschef hos schweiziske Roche og datterselskabet Genentech har Sandra Horning mandag annonceret sin pension ved årets udgang.

I sin tid som medicinsk direktør har Horning stået i spidsen for lanceringen af 15 nye lægemidler og adskillige nye godkendelser til allerede eksisterende produkter.

Til at overtage ansvarsområdet meddeler Roche i samme ombæring, at selskabet har ansat Levi Garraway, der kommer til den schweiziske life science-kæmpe fra Eli Lilly, hvor han senest har tjent som senior vice president med ansvar for forskning og udvikling af nye kræftlægemidler.

Garraway var i 2010 med til at stifte Foundation Medicine, som specialiserede sig i profilering af patienternes gener med henblik på personlige medicineringsforløb. Foundation Medicine er i dag et fuldt-ejet datterselskab til netop Roche, der efter en periode som majoritetsaktionær i sommeren 2018 købte de resterende aktier i selskabet for 2,4 mia. dollar, cirka 15,4 mia. kr.

Levi Garraway tiltræder sin nye stilling 1. oktober og får base i det sydlige San Francisco.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier