MedWatch

Norske Vaccibody finder ny driftschef hos Klifo og mister medicinsk direktør

Mads Axelsen stopper som medicinsk direktør i det kræftselskabet Vaccibody, mens endnu en dansker er på vej til det norske biotekselskab.

Foto: Henriette Dan Bonde / PR / Vaccibody

Norske Vaccibody har endnu en gang kigget mod Danmark i dets jagt på personale.

Således meddeler selskabet, at det har ansat Michael Engsig som driftschef, chief operation officer, med virkning fra 1. august - Engsig kommer til den norske udvikler af immunterapeutiske kræftvacciner fra kontraktforskningsorganisationen Klifo, hvor han siden januar 2017 har tjent som direktør for rådgivning i lægemiddeludvikling og forretningsudvikling. Tidligere ansættelser omfatter lederstillinger i virksomheder som PPD, Takeda og Nycomed.

Vaccibody har i forvejen et solidt dansk islæt, idet selskabets adm. direktør er Martin Bonde, der blandt andet er tidligere formand for brancheforeningen Dansk Biotek.

Han må dog se danskerkolonien reduceret i omfang, da selskabets medicinske direktør, Mads Axelsen, af personlige årsager forlader virksomheden ved udgangen af november.

Axelsen kom til Vaccibody i 2017 fra Novo Nordisk.

"Mads Axelsen har været uundværlig til at styre Vaccibody's kliniske udvikling og relationer til de regulative myndigheder organer og kliniske samarbejdspartnere. Jeg vil gerne udtrykke min taknemmelighed og takke ham for al den tid og den store indsats, han har gjort i at lede Vaccibody på denne spændende rejse,” udtaler Martin Bonde i en meddelse.

Mere fra MedWatch

Branche og politikere øjner massiv lovpakke: "Det bliver virkelig vigtigt"

En omfattende revision af EU’s industripolitik for farma er under opsejling i Bruxelles. I Danmark følger Leo Pharma og Lundbeck allerede slagets gang – tidligere politiske forhandlere forudser dog allerede et potentielt svært forløb. Området lyder meget teknisk, men det kommer til at blive en meget politisk kamp, siger europaparlamentariker.

Læs også

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier