MedWatch

Tidligere Bavarian-chef bliver direktør for stamcelle-selskab

Efter en større kapitalrejsning har stamcelleselskabet Vor Biopharma hyret en forhenværende chef hos Bavarian Nordic til at styre virksomhedens hovedprodukt mod markedet.

Foto: Thomas Borberg

Vor Biopharma har gang i en større ekspansion efter det tidligere på året rejste 42 mio. dollar (cirka 280 mio. kr.) i selskabet første store kapitalrejsningsrunde.

Og som en del af den ekspansion har Vor Biopharma hyret en ny adm. direktør i form af Robert Ang, der tidligere har været hos både Neon Therapeutics og Bavarian Nordic. I sidstnævnte selskab fungerede han som senior vicepræsident for forretningsudvikling, og var en af de hovedansvarlige for at smede en milliardstor aftale mellem Bavarian Nordic og Bristol-Myers Squibb om kræftvaccinen Prostvac.

Hos Vor Biopharma bliver Robert Ang i selskabets nye hovedkvarter være med til at føre den primære lægemiddelkandidat frem mod klinikken. Midlet er en stamcellebaseret behandling for akut myeloid leukæmi, som går under navnet VOR33. Derudover skal resten af selskabets pipeline også accelereres.

”Et fremragende hold er allerede blevet etableret i Cambridge, Massachusetts, og det nye hovedkvarter i Kendall Square vil fremskynde vores forskning og udvikling i genredigering, hematopoietisk stamcellebiologi, procesudvikling og translationel medicin,” lyder det fra Robert Ang i Vor Biopharmas pressemeddelelse, hvor han også kalder Vor Biopharma for en af de mest spændende selskaber, der arbejder inden for onkologi for øjeblikket.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier