MedWatch

Nystiftet børsbejler henter tidligere Leo-direktør til toppost

Spinoutselskabet Danish Medtech har ansat den tidligere nordiske direktør for Leo Pharma som ny adm. direktør for virksomheden, der sigter mod en børsnotering inden udgangen af 2020.

Foto: Leo Pharma

Det bliver den tidligere Leo Pharma-direktør og næstformand i Lif Jesper Nørregaard, der fra 1. august får til opgave at styre det nystiftede selskab Danish Medtech frem mod en børsnotering.

Det fremgår af en børsmeddelelse fra greentech-virksomheden Waturu, der for kort tid siden har spundet en del af sine aktiviteter ud i Danish Medtech, der via en Waturus særlige "vandvarmerteknologi" skal fremstille bakteriefrit, tempereret vand til afvaskning af alvorlige sår, hvilket ifølge selskabet kan hjælpe til hurtigere sårheling med mindre arvæv.

Jesper Nørregaard forlod ved udgangen af 2018 Leo Pharma, hvor han siden oktober 2012 har bestredet forskellige stillinger heriblandt øverste chef for Leo Pharma i Holland og senest general manager for medicinalselskabets nordiske afdeling.

For den tiltrædende direktør bliver den første opgave at rejse 10 mio. kr. til at sikre driften indtil senest udgangen af 2020, hvor målet er at gennemføre en børsnotering, som skal bære selskabet frem til kommercialisering af dets produkter.

"I Jesper får vi den rette profil og med en stærk erfaring fra branchen både på nordisk og internationalt plan," lyder det i børsmeddelelsen fra bestyrelsesformand Thomas Marschall, der fortæller, at Jesper Nørregaard også får til opgave at gennemføre kliniske test af et helt nyt produkt målrettet børneeksem.

Nyt medicoselskab spindes ud fra børsdebutant og har selv retning mod børsen 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier