MedWatch

Tidligere medicinaldirektør bliver formand for arkitektvirksomhed

Karin Verland er hentet ind som ny bestyrelsesformand i Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), som er en af Danmarks største arkitektvirksomheder.

Foto: PR/Vilhelm Lauritzen Arkitekter

En af erhvervslivets tunge profiler er hentet ind som ny bestyrelsesformand i Vilhelm Lauritzen Arkitekter (VLA), som er en af Danmarks største arkitektvirksomheder.

Det sker i form af 60-årige Karin Verland, som overtager posten fra Torben Svanberg, der har været formand i 15 år.

Hun er oprindeligt uddannet læge og kommer med erfaring fra en række bestyrelses- og topposter i erhvervslivet.

I slutningen af april stoppede hun som adm. direktør for NGO'en Dansk Institut Mod Tortur (Dignity) og satte sig i stedet som adm. direktør for biotekselskabet Asiros, der producerer ingredienser til fødevarer.

Tidligere har Karin Verland været adm. direktør i medicinalfirmaet Pfizer fra 2001 til 2009 og bestyrelsesformand for Lægemiddelindustriforeningen gennem fem år. Tidligere har hun også bestredet topstillinger i Janssen-Cilag og Baxter.

"Det her var en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til. Vilhelm Lauritzen Arkitekter er nærmest en institution i dansk arkitektur og ejerdrevet med en dedikation, der rækker langt ud over kun at tjene penge," lyder det fra hovedpersonen selv, Karin Verland, om jobskiftet.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier