MedWatch

Dansk biotekprofil lander britisk bestyrelsesjob

Symphogen-medstifteren John Haurum er valgt til endnu en bestyrelsespost efter sit exit som adm. direktør for biotekselskabet F-Star. Privatejet immunonkologi-selskab får fremover gavn af den erfarne dansker.

Foto: F-Star/PR

John Haurum har i den grad gjort alvor af sit ønske om at gøre bestyrelseskarriere, efter at han i oktober sagde op som adm. direktør for det britiske biotekselskab F-Star, som han havde stået i spidsen for i mere end 6 år.

Senest er Haurum udpeget som menigt bestyrelsesmedlem i det ligeledes britiske selskab Neophore, der er på det tidlige stadie i udviklingen af immunonkologiske lægemidler efter stiftelsen i november 2017.

"John har en fremragende forhistorie med at bygge og vækste biotekselskaber og hans eksperice og videnskabelige forståelse af det immunonkologiske område vil vise sig uvurderlige i takt med at vi optimerer potentialet i vores platform," udtaler bestyrelsesformand Robert James i en meddelelse.

Siden sit exit fra F-Star er John Haurum blevet valgt til bestyrelsesformand i det unge og Lyngby-baserede biotekselskab Synklino, ligesom han er indstillet til en plads i bestyrelsen for Synact Pharma, der afholder generalforsamling i dag, torsdag.

John Haurum var i år 2000 med til at stifte det danske biotekselskab Symphogen, hvor han var videnskabelig direktør frem til 2009. Siden har han haft en højtstående forskningsstilling i Eli Lilly-datterselskabet Imclone, og senest har han altså været adm. direktør for det britiske immunonkologiselskab F-star.

Hjemvendt biotekkapacitet indstillet til bestyrelsespost i dansk selskab

Hjemvendt biotekkapacitet bliver formand for nyt dansk selskab

Dansker stopper i britisk topjob: "Jeg har sparet op til det gennem længere tid" 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier