MedWatch

FDA henter ny chef hos kræftinstitut

Det amerikanske sundhedsministerium har tirsdag aften sat navn på ny fungerende chef for FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, efter at den nuværende for små to uger siden annoncerede sin snarlige afgang.

Norman "Ned" Sharpless er ny konstitueret chef for FDA. | Foto: Ritzau Scanpix/Reuters

Knap 14 dage efter, at Scott Gottlieb højest overraskende lod meddele, at han ikke længere ønsker at stå i spidsen for FDA, de amerikanske sundhedsmyndigheder, sætter det amerikanske sundhedsministerium nu navn på manden, der skal virke som fungerende topchef for FDA og dermed afløse Scott Gottlieb.

Ny mand på posten som øverste chef for FDA bliver Norman "Ned" Sharpless, der kommer fra en stilling som chef for det amerikanske kræftinstitut, National Cancer Institute, under det amerikanske sundhedsministerium.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sydbank-analytiker: Positivt at Bavarian Nordic-aktiesalg klares hurtigt

Det er positivt, vurderer analytiker i Sydbank, at Bavarian Nordic allerede om en uge regner med at kunne præsentere resultatet af det udbud, selskabet tidligere mandag offentliggjorde, som skal sikre finansiering af et fase 3-studie med en vaccinekandidat mod RS-virus i første halvår 2022.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier