Ny finansdirektør på plads hos Bavarian Nordic

Efter godt et halvt års ventetid er Henrik Juuel torsdag tiltrådt stillingen som finansdirektør for Bavarian Nordic.
Foto: Orexo
Foto: Orexo

Henrik Juuel er 1. november tiltrådt stillingen som finansdirektør hos Bavarian Nordic - det sker godt et halvt år efter udnævnelsen i maj.

Han kommer fra en stilling som finansdirektør i det svenske medicinalselskab Orexo og har tidligere været finansdirektør i GN Resound, Novos ingeniørspinout NNE Pharmaplan samt i telegiganten Virgin Mobiles central- og østeuropæiske afdeling.

Tiltrædelsen var ikke uventet, da Orexo tidligere på måneden fortalte, at den pr. netop 1. november havde ansat en afløser for Henrik Juuel.

Henrik Juuel  efterfølger hos Bavarian Nordic Ole Larsen, der offentliggjorde i april, at han ville forlade selskabet for at overtage stillingen som finansdirektør i diagnostikselskabet Bioporto.

Finansdirektøren er i forbindelse med tiltrædelsen blevet tildelt maksimalt 10.150 aktier, der blandt andet er betinget af, at han ikke forlader virksomheden inden for tre år. Værdien af de betingede aktier er sat til 156,2 kroner, hvilket giver en samlet værdi på 1,6 mio. kr. ved tidspunktet for tildelingen.

Finansdirektør tættere på Bavarian Nordic – afløser klar hos tidligere arbejdsgiver Bavarians nye finansdirektør: "Jeg er mere strateg end regnskabsmand" Bavarian Nordic hyrer ny finansdirektør fra svensk selskab 

Del artikel

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Vær på forkant med udviklingen. Få den nyeste viden fra branchen med vores nyhedsbrev.

Nyhedsbrevsvilkår

Forsiden lige nu


Læs også