MedWatch

Ny sekretariatschef i Greater Copenhagen

Kontorchef i Miljøstyrelsen begynder 1. april som ny sekretariatschef i det erhvervspolitiske samarbejde Greater Copenhagen.

Foto: Miljøstyrelsen

Cand.scient.pol. Sara Røpke skifter 1. april fra en stilling som kontorchef i Miljøstyrelsen til organisationen bag Greater Copenhagen-samarbejdet, hvor hun er udnævnt til ny sekretariatschef.

Greater Copenhagen er et erhvervspolitisk samarbejde stiftet i 2013, hvis mål er knytte regionerne regionerne Skåne, Sjælland og Hovedstaden samt de tilhørende 79 kommuner tættere sammen i en fælles indsats for at styrke metropolregionen som et internationalt knudepunkt for investeringer og viden.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier