MedWatch

Sarah Lindegaard ny kommunikationskonsulent i Medicoindustrien

Brancheforeningen Medicoindustrien har ansat Sarah Lindegaard som kommunikationskonsulent med ansvar for intern og ekstern kommunikation.

Sarah Lindegaard er tiltrådt som kommunikationskonsulent i Medicoindustrien, der er brancheforening for de danske producenter af medicoteknisk udstyr.

Hun kommer fra en stilling som kommunikationsrådgiver i Rostra Kommunikation, hvor hun primært har arbejdet med politisk og strategisk kommunikation inden for sundhedsområdet.

”Jeg ser frem til at arbejde i en af Danmarks største og mest betydningsfulde brancher, medicobranchen. Medicoindustrien har en vigtig rolle i branchen og er en spændende organisation, som er med til at løse fremtidens sundhedsudfordringer med innovative og omkostningseffektive løsninger til gavn for patienter og samfund,” siger hun i en udtalelse.

Sarah er uddannet cand.ling.merc. i international erhvervskommunikation og europæiske studier fra Copenhagen Business School.

Hun efterfølger Christian Fomsgaard Johansen, der 1. november skiftede til en stilling hos William Demant.

Forsiden lige nu

Genmab-boss om Darzalex-prognose: Der er potentiale for en opjustering

Genmab overraskede markedet med en prognose for salget af blockbusteren Darzalex, som ligger et godt stykke over analytikernes forventninger. Topchef Jan van de Winkel kalder skudsmålet realistisk, men mener også, at der er mulighed for, at selskabets forventninger kan blive hævet senere på året.

Dansk biotekselskab vil sælge aktier for op mod 1 mia kr i USA

Det danske biotekselskab Ascendis Pharma, der er noteret på Nasdaq i USA, har annonceret planer om et nyt aktieudbud, som i yderste instans kan have en værdi på mere end 1 mia. kr. Det er den fjerde massive kapitalrejsning fra selskabet siden en børsnotering i USA i 2015.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier