MedWatch

Sarah Lindegaard ny kommunikationskonsulent i Medicoindustrien

Brancheforeningen Medicoindustrien har ansat Sarah Lindegaard som kommunikationskonsulent med ansvar for intern og ekstern kommunikation.

Sarah Lindegaard er tiltrådt som kommunikationskonsulent i Medicoindustrien, der er brancheforening for de danske producenter af medicoteknisk udstyr.

Hun kommer fra en stilling som kommunikationsrådgiver i Rostra Kommunikation, hvor hun primært har arbejdet med politisk og strategisk kommunikation inden for sundhedsområdet.

”Jeg ser frem til at arbejde i en af Danmarks største og mest betydningsfulde brancher, medicobranchen. Medicoindustrien har en vigtig rolle i branchen og er en spændende organisation, som er med til at løse fremtidens sundhedsudfordringer med innovative og omkostningseffektive løsninger til gavn for patienter og samfund,” siger hun i en udtalelse.

Sarah er uddannet cand.ling.merc. i international erhvervskommunikation og europæiske studier fra Copenhagen Business School.

Hun efterfølger Christian Fomsgaard Johansen, der 1. november skiftede til en stilling hos William Demant.

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier