MedWatch

Tre opkøb i rap: Tysk protesegigant har vokseværk

Der er fuld fart på opkøbsambitionerne hos den tyske proteseproducent Ottobock, der med tre nyerhvervelser breder sig inden for bioniske lemmer. I spidsen for integrationen af dem, har man danske Stefan Ingildsen, Ottobocks finansdirektør.

Foto: Ottobock PR

Den tyske protesevirksomhed Ottobock har for øjeblikket godt gang i kogekedlen, når det kommer til at tilsætte nye produkter til organisationen. Det familiedrevne selskab har inden for det sidste år lavet tre forskellige opkøb, som dels skal positionere dem bedre inden for bioniske lemmer og dels skal øge tilstedeværelsen i USA.

Opkøbene, som tæller de to amerikanske virksomheder Bionx og Freedom Innovation og britiske Bebionic, er en del af et større gearskifte i organisationen, som MedWatch har skrevet om. En af personerne med hånden på gearstangen er danske Stefan Ingildsen, Ottobocks finansdirektør.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier