MedWatch

Lundbeckfond-selskab udvider til det franske marked

Det svenske selskab Bonesupport, der har Lundbeckfond Ventures i ejerkredsen, har indgået en aftale med fransk agentur, der skal bringe svenskernes produkter til Frankrig.

Foto: Colourbox

Det svenske selskab Bonesupport udvider nu til det franske marked.

Det sker via et samarbejde med det selskabet Novomedics, der får til opgave at sælge serien af Cerament-produkter i Frankrig, oplyser Bonesupport, der dermed gør sit indtog i det 13. europæiske land.

Mens selskabet selv står for salget i Storbritannien, Tyskland, Schweitz, Sverige og Danmark har det allieret sig med specialiserede agenturer i andre otte lande, herunder altså Frankrig.

Cerament er en injicerbar knoglesubistut, som udfylder et hulrum i knoglen, og kan blandt andet bruges i forbindelse med et alvorligt brud, hvor man har brug for at stabilisere knoglen, indtil den vokser ud igen, eller blandet med eksempelvis antibiotika som lokal antibiotikabehandling.

Bonesupport, der i juni blev noteret på børsen i Sverige, har siden 2011 haft Lundbeckfond Ventures i ejerkredsen. Selskabet omsatte i 2016 for samlet 105 mio. svenske kroner.

Lundbeckfonden-selskab går på børsen

Tidl Lundbeck-formand ind i Lundbeck-selskab

Lundbeck-selskab indgår knoglesamarbejde med Riget

Forsiden lige nu

Græske politikere skal undersøges i Novartis-sag

Det græske parlament har besluttet at nedsætte et særligt udvalg, der skal undersøge politikernes rolle i den påståede Novartis-skandale. Novartis’ græske direktør betvivler, at den overhovedet har fundet sted.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier