MedWatch

Lundbeckfond-selskab udvider til det franske marked

Det svenske selskab Bonesupport, der har Lundbeckfond Ventures i ejerkredsen, har indgået en aftale med fransk agentur, der skal bringe svenskernes produkter til Frankrig.

Foto: Colourbox

Det svenske selskab Bonesupport udvider nu til det franske marked.

Det sker via et samarbejde med det selskabet Novomedics, der får til opgave at sælge serien af Cerament-produkter i Frankrig, oplyser Bonesupport, der dermed gør sit indtog i det 13. europæiske land.

Mens selskabet selv står for salget i Storbritannien, Tyskland, Schweitz, Sverige og Danmark har det allieret sig med specialiserede agenturer i andre otte lande, herunder altså Frankrig.

Cerament er en injicerbar knoglesubistut, som udfylder et hulrum i knoglen, og kan blandt andet bruges i forbindelse med et alvorligt brud, hvor man har brug for at stabilisere knoglen, indtil den vokser ud igen, eller blandet med eksempelvis antibiotika som lokal antibiotikabehandling.

Bonesupport, der i juni blev noteret på børsen i Sverige, har siden 2011 haft Lundbeckfond Ventures i ejerkredsen. Selskabet omsatte i 2016 for samlet 105 mio. svenske kroner.

Lundbeckfonden-selskab går på børsen 

Tidl Lundbeck-formand ind i Lundbeck-selskab

Lundbeck-selskab indgår knoglesamarbejde med Riget 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier