MedWatch

Coloplast-boss: Hensættelser til søgsmål er passende

Adm. direktør i Coloplast, Lars Rasmussen, forventer, at selskabet snart har afsluttet de resterende produktansvarssager i USA.

Foto: Coloplast/ PR

I juni i år besluttede en dommer, at der ikke længere kan rettes søgsmål mod medicoselskabet Coloplast vedrørende produktansvarssagerne om transvaginale net i USA.

Selskabet har samlet hensat 5,25 mia. kr. til massesøgsmålene, og ifølge administrerende direktør, Lars Rasmussen, ser beløbet ud til hverken at være for meget eller for lidt.

"I og med at der ikke kan komme flere søgsmål ind, så mener vi, at det er dækkende. Det er vores bedste vurdering, at det er passende," siger han til Ritzau Finans i forbindelse med kapitalmarkedsdagen fredag.

Ifølge selskabet er 95 pct. af søgsmålene afsluttet, og direktøren vurderer, at alle sagerne vil være lukket ned inden for en nærmere fremtid.

"Det tager typisk 5-6 år at lukke sagerne ned. Det er gennemsnittet. Vi tager hul på det sjette år, og dommeren har lukket ned for flere søgsmål. Så det burde fungere inden for relativt kort tid," siger Lars Rasmussen.

Dommer sætter prop i Coloplasts mareridtssager 

Mere fra MedWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier