MedWatch

Sonova lancerer nyt trådløst topprodukt

Mens danske GN Hearing aflagde kvartalsregnskab torsdag morgen, så benyttede den schweiziske rival Sonova dagen til at annoncere lanceringen af et nyt trådløst produkt.

Den schweiziske høreapparatproducent Sonova, der konkurrerer med både GN Hearing og William Demant Holding, er parat med lanceringen af sin nye trådløse produktplatform baseret på højfrekvensen 2,4 GHz.

Det oplyser selskabet torsdag morgen.

Navnet på den nye produktplatform er Sword, og den nye trådløse chip skulle - som selskabet tidligere har afsløret - være "Made For All", hvilket betyder, at høreapparaterne på platformen kan forbinde trådløst til alle typer Bluetooth-telefoner - både baseret på Android og Apples IOS, men også andre typer telefoner.

Dermed øges konkurrencen til GN Hearing og William Demant Holding, der begge har trådløse produkter på markedet i kategorien "Made for iPhone", der betyder, at brugerne kan streame eksempelvis musik og opkald direkte til telefonen fra Apples iPhone.

Hos Sonova er der tale om blot en enkelt højfrekvensradio til både øre-til-øre-kommunikation og trådløse forbindelser. Det er samme teknologiske setup, som hos GN Hearing, mens eksempelvis William Demant anvender to radioer i sin chip - en lavfrekvens til øre-til-øre-kommunikationen og en 2,4 GHz-radio til trådløse forbindelser.

Den nye chip bliver i første omgang indarbejdet i høreapparatet Phonak Audéo B, men senere skal teknologien gøres tilgængelig i alle produkter på tværs af alle selskabets brands - Phonak, Unitron og Hansaton, men også Advanced Bionics, der laver cochlear-implantater.

 Sonova leverer lidt bedre end ventet 

 Analytiker: Schweizisk rival bekræfter godt marked 

 GN fortsætter den gode start på 2017 med stærk vækst 

Mere fra MedWatch

Branche og politikere øjner massiv lovpakke: "Det bliver virkelig vigtigt"

En omfattende revision af EU’s industripolitik for farma er under opsejling i Bruxelles. I Danmark følger Leo Pharma og Lundbeck allerede slagets gang – tidligere politiske forhandlere forudser dog allerede et potentielt svært forløb. Området lyder meget teknisk, men det kommer til at blive en meget politisk kamp, siger europaparlamentariker.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier