MedWatch

Tidligere Falck-bosser investerer i sundheds-startup

Selskabet Practio udvider ejerkredsen og får millioninvestering. Blandt investorerne er tidligere koncerndirektør i Falck Allan Søgaard Larsen.

PR/Practio
Jonas Nielsen er læge og stifter af Practio. Foto: PR/Practio

Virksomheden Practio, der vil skabe et digitalt supplement til dele af de praktiserende lægers ydelser, har hentet et mindre tocifret millionbeløb fra investorer.

Disse tæller blandt andre de to tidligere Falck-bosser Allan Søgaard og Morten Pedersen, der har investeret via deres fælles selskab Liberatori, skriver Berlingske Business. Samtidig bliver den tidligere ledende partner i Novo A/S (Nu Novo Holding, red.) Ulrik Spork bestyrelsesformand.

"Jeg tror meget på, at supplerende, teknologiske løsninger på sundhedsområdet kan fremme effektiviteten og kvaliteten i sundhedsvæsenet. Her kommer Practio ind med et godt bud på løsninger på nogle konkrete områder," siger Allan Søgaard Larsen til avisen.

Practio er stiftet af lægen Jonas Nilsen, og virksomheden samarbejder blandt andet med en række apoteker, hvor borgere kan bestille rejse- og influenzavacciner direkte på apoteket gennem sitet sikkervaccination.dk og uden om den praktiserende læge.

Forude ligger også en lancering af en ny medicinservice til borgere, der har brug for faste genudskrivninger af recepter.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier