MedWatch

Nordjyder satser på fremgang efter amerikansk opkøb

Det mere end 100 år gamle nordjyske rehabselskab Meyland-Smith har købt et amerikansk selskab. Målet er at vokse 10 pct. om året.

Foto: Colourbox

Et amerikansk opkøb skal nu sparke gang i væksten hos det traditionsrige nordjyske rehabselskab Meyland-Smith. Det skriver erhvervsmediet Finans.

Meyland-Smith, der har base i Hjørring, har opkøbt amerikanske Mulholland – og med opkøb menes hele baduljen. Mandag den 3. april modtog man sit indkøb i en container.

Det nordjyske rehabselskab har specialiseret sig i hjælpemidler som gangvogne og specialcykler. Med opkøbet bliver sortimentet udvidet blandt andet med en anden type gangvogne, der eksempelvis kan klappes sammen.

”Vi regner nu med, at der kommer en naturlig udvikling i væksten i år, og vores mål er at vokse med 10-15 pct. om året,” siger Jan Sahlertz, direktør i Meyland-Smith til Finans.

Han vurderer, at de nye produkter er klar til lancering til september.

Sjældent underskud hos traditionsrigt rehabselskab

Rehabselskab kæmper med bundlinjen

Ny resultatnedgang i traditionsrigt rehabfirma

Forsiden lige nu

Celgene indgår CNS-aftale til en potentiel værdi på 13,65 mia kr

Amerikanske Celgene har indgået et samarbejde med et biotekselskab om lægemidler mod proteiner involveret i sygdomme som Alzheimers og ALS. Det koster til at begynde med 900 mio. kr., men med fremtidige licens- og milepælsbetalinger kan værdien stige med adskillige milliarder.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier