MedWatch

GN-topchef: Vi har sat retningen for resten af branchen

Med lanceringen af GN Hearings nye trådløse håb, der giver mulighed for fjernjustering, bliver høreapparater taget til et helt nyt niveau, lyder det fra topchef Anders Hedegaard. Han forventer, at konkurrenterne endnu engang vil følge i samme retning.

Foto: GN Resound, PR

Vi har set det før med eksempelvis netbank og onlinesupermarkeder. Besværlige ting skal ordnes hjemmefra. Og nu indfører GN Groups høreapparatdivision GN Hearing samme mulighed i forhold til at justere høreapparater.

Mandag lige over middagstid afslørede selskabet den længe ventede femte generation af selskabets trådløse 2,4 GHz-teknologi. Det nye høreapparat har fået navnet Resound Linx 3D. I følge topchef i GN Hearing, Anders Hedegaard, består det nye høreapparat af en tretrinsraket af nye funktioner. Først og fremmest er lydkvaliteten med selskabets såkaldte Binaural Directionality blevet løftet markant, lyder det fra topchefen. Samtidig har man udviklet en ny fitting software, der er bedre for audiologen og en ny app-løsning til brugeren. Men det sidste og måske mest spændende element er remote fintuning, der giver mulighed for at justere høreapparatet fra afstand via en cloudbaseret løsning.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Her er de vigtigste nyheder fra MedWatch i uge 39

Et konsortium står til at overtage Ferrosan Medical Devices, der kan være klar til en børsnotering inden for en femårig tidshorisont. Derudover fortsætter kampen om medarbejderne i branchen, mens Novo Nordisk har indgået en ny aftale. Gik du glip af noget?

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier