MedWatch

Købstilbud sender Exiqon i vejret

Købstilbuddet på Exiqon fra det hollandske selskab Qiagen sender aktiekursen på det danske selskab nordpå.

Foto: Exiqon

Aktien i Exiqon stiger 37,8 pct. onsdag morgen efter et købstilbud fra hollandske Qiagen.

Aktien lukkede tirsdag i 12,7 kr., men da hollænderne har budt 18 kr. per aktie, har det trukket aktien op i et niveau på 17,5 kr.

Bestyrelsen anbefaler et "ja" til købstilbuddet, der vil blive uddybet og formaliseret i løbet af de næste fire uger. Exiqons bestyrelse og direktion har indvilget i at stille deres aktier til rådighed for et salg, når det endelige tilbudsdokument offentliggøres.

Overtagelsen er betinget af, at Qiagen i tilbudsperioden kan overtage mere end 90 pct. af aktierne i Exiqon.

Exiqons budgiver er 45 gange så stor målt på salg

Hollandsk købstilbud til Exiqon

Exiqon-direktør: Vi har lukket døren til de røde tal

Forsiden lige nu

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

ALK-rivals bundlinje nærmer sig nul

Stallergenes Greer er ved at få rettet op på den negative udvikling, som virksomheden blev sendt ud i efter et produktionsstop i Frankrig i 2015 og 2016, og dermed er rivaliseringen med ALK i gang igen, men den kan blive udfordret af endnu et produktionsstop.

Novo Nordisks nye formand er valgt

Under Novo Nordisks generalforsamling har man sagt god for den nye bestyrelsesformand, Helge Lund, som skal afløse Göran Ando, der har siddet i bestyrelsen siden 2005

Næste uge kan byde på godt nyt for Tresiba i USA

Ifølge Handelsbanken kan Novo Nordisk i næste uge sikre sig yderligere fremdrift for Tresiba i USA, når den amerikanske lægemiddelstyrelse skal træffe en afgørelse om at opdatere indlægssedlen for midlet.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier