MedWatch

Unilever vil ikke løfte bud på GSK's forbrugersundhedsdivision

Dermed ser handlen ikke ud til at blive til noget.

Foto: Dado Ruvic/REUTERS / X02714

Unilever fik forleden stor kritik fra analytikerside for et bud på samlet 50 mia. pund for Glaxosmithklines forbrugersundhedsdivision, der indeholder blandt andet de smertestillende midler Voltaren og Advil - også kendt som Ibuprofen.

Men det er heller ikke planen at løfte buddet yderligere, lyder det onsdag fra Unilever, og dermed ser handlen ikke ud til at blive til noget, idet GSK afviste første tilnærmelse.

Det skriver Bloomberg News.

Unilever-aktien faldt mandag med 7 pct. og fortsatte tirsdag ned med 4 pct., efter at flere analytikere kritiserede buddet og kaldte det for den forkerte mulighed at forfølge.

Onsdag steg aktien dog igen med 4,5 pct. til 3675,50 pence på børsen i London - og med 4,4 pct. til 44,39 euro på børsen i Amsterdam, hvor den mandag og tirsdag faldt med henholdsvis 6,8 pct. og 3,5 pct.

Biotekfirma stiger efter USA køber flere antistofbehandlinger

2022 bliver et skelsættende år for Bavarians største konkurrenter 

Mere fra MedWatch

Analytikere ser købere til GN men tvivler på et salg

Med en lav værdiansættelse, en høj strukturel værdi og ingen dominerende aktionærer giver det god mening, hvis internationale kapitalfonde og industrielle spillere lige nu lurer på at købe høre- og lydkoncernen GN Store Nord, mener to analytikere, men om det reelt kommer til at ske, tvivler de dog på.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier