MedWatch

Santax Medico skaber atter vækst på bundlinjen

Medicoselskabet Santax Medico er kommet ud af det skæve regnskabsår 2020/2021 med et overskud på 7,1 mio. kr., hvilket er en stigning på 42 pct. sammenlignet med året før. Selskabet er dermed atter tilbage på de seneste års vækstspor.

Foto: Nanna Navntoft

Efter en mindre nedgang i forrige regnskabsår kan medicoselskabet Santax Medico, der gør sig inden for røntgen, ultralyd samt endoskopi, atter fremvise vækst på bundlinjen.

Det viser selskabets årsregnskab for det skæve regnskabsår, der dækker perioden 1. oktober 2020 til 30. september 2021, og som er blevet offentliggjort i denne måned.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Pharmadanmark om massefyringer i Leo Pharma: En del af gamet

Onsdagens melding om, at Leo Pharma de næste to år samlet skal nedlægge 1000 stillinger, skriver sig ind i en række af massefyringer i branchen, der er sket de senere år. Industrien skriger imidlertid på arbejdskraft, og fagforeningen Pharmadanmark har af samme grund opfordret Leo Pharma til straks at lave en jobbørs.

Overvældende flertal blåstempler nye EMA-beføjelser

Europa-Parlamentet har, få måneder før de nye opgaver skal varetages, vedtaget stærkere beføjelser til overvågning til EU’s lægemiddelagentur, EMA. Medicinalsektoren skal forberede sig på i udgangspunktet at være uden for døren i arbejdet.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier