MedWatch

Peter Huntley bliver formand for centralt medicoforum og får plads i europæisk brancheforening

Adm. direktør i Medicoindustrien, Peter Huntley, er blevet udpeget som formand for National Association Council (NAC), der varetager forbindelsen mellem den europæiske paraplyorganisation Medtech Europe og de nationale brancheforeninger. Med formandsposten følger også medlemskab af Medtech Europes bestyrelse.

Den danske medicobranche får nu en stærkere stemme på europæisk plan, idet Peter Huntley, der til daglig er direktør i Medicoindustrien, er blevet udpeget som formand for Rådet for nationale brancheorganisationer, der automatisk fører til medlemskab af bestyrelsen i den europæiske paraplyorganisation Medtech Europe. | Foto: Medicoindustrien / PR

Den danske medicobranche får nu en stærkere stemme, når den overfor sine kolleger i Europa skal tale den danske sag indenfor blandt andet det regulatoriske område og problemstillinger, der knytter sig til markedsadgang, digitalisering og bæredygtighed.

Det står klart, efter at Medicoindustriens adm. direktør, Peter Huntley, er valgt ind i bestyrelsen for Medtech Europe – den centrale europæiske brancheorganisation for medicinsk udstyr, som Medicoindustrien og blandt andre Dialab samt fire af de helt store danske medicovirksomheder også er medlem af.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier