MedWatch

Dansk medicoorgan kan have lange udsigter – i værste fald op til tre år

Selvom det nu er mere end ni måneder siden, at vinderen af et udbud om etablering af et bemyndiget organ i Danmark blev udpeget, kan der gå helt op til tre endnu, før organet er fuldt operationelt. Vinderen, den tyske virksomhed Tüv Süd, er mere optimistisk og er allerede i fuld sving med rekruttering af arbejdskraft og sondering efter lokaler.

Foto: Fotostand/AP/Ritzau Scanpix

Det var med armene højt hævet over hovedet og med stor fanfare, at Erhvervsministeriet – som en anden julegave – i december sidste år satte navn på vinderen af et udbud om etablering af et bemyndiget organ i Danmark.

Med 15 mio. kr. afsat og udpegningen af den tyske virksomhed Tüv Süd havde man fået en løsning på en af de mest presserende udfordringer i den danske medicobranche, lød det, for nu blev det klart, hvem medicoselskaber i Danmark fremover kan vælge at gå til, når de skal have evalueret og certificeret et produkt i forhold til, om det lever op til de påkrævede EU-standarder for medicinsk udstyr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP godkender seks lægemidler

Det europæiske lægemiddelagenturs ekspertkomite har på dets møde i oktober indstillet til, at seks nye lægemidler sendes på markedet i Europa – heriblandt et middel baseret på Genmabs teknologi. Samtidig anbefaler komiteen, at ti lægemidler kan bruges på nye måder.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier