MedWatch

Ambu lancerer sit nye duodenoskop om fire uger

Mens Ambu i dagens kvartalsregnskab måtte skuffe investorerne med en udskydelse af selskabets nye bronkoskop, så forløber lanceringen af selskabets store fremtidshåb, en ny udgave af virksomhedens duodenoskop, som planlagt, og topchef Juan Jose Gonzalez fortæller, at kommercialiseringen begynder om præcis fire uger.

Foto: Ambu / PR

Lanceringen af Ambus nye duodenoskop, Ascope Duo 1.5, forløber snorlige, og mens der i selskabets regnskab for det skæve regnskabsårs tredje kvartal står, at kommercialiseringen begynder i september, så har Ambus adm. direktør ikke noget imod at være endnu mere præcis.

"Vi lancerer om fire uger. Vi har lavet forbedringerne, vi er i gang med produktionen, og vi er faktisk bare klar til at køre. Vi er enormt spændte på at se, hvad den her lancering kommer til at betyde for selskabets fremtid," fortæller Juan Jose Gonzalez til MedWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier