MedWatch

Medicochef holder kortene tæt til kroppen efter opkøb: "Jeg kan ikke sige noget som helst om prisen"

Efter Onemed har opkøbt rehabselskabet Zibocare, har Onemeds adm. direktør Morten Nielsen planer om at hjælpe hans nye selskab ind på nye markeder i Norden, men han er helt fåmælt omkring købsprocessen og selve prisen på virksomheden.

Københavns Kommunes Hjælpecentral og lager for hjælpemidler, som her kørestole i store mængder. | Foto: Johnny Frederiksen

Onemed overtager hjælpemiddel-virksomheden Zibocare, men alle detaljerne i handlen forbliver mellem de to parter. I hvert fald ønsker adm. direktør i Onemed, Morten Nielsen, ikke at sige noget om i hvilket leje, købsprisen ligger, ligesom han heller ikke ønsker at oplyse noget om, hvor længe processen om overtagelsen har været i gang.

"Der har været en stor enighed omkring, hvordan vi ser på markedet, og hvordan vi ser det at gå til kunderne, og det har gjort det lettere at have en dialog. Men jeg kan ikke sige noget som helst om, hvorvidt det var let at nå til enighed om prisen," fortæller direktøren til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Sanofi dropper udvikling af mRNA-vaccine mod covid-19

Moderna samt Pfizer og Biontech har sat sig så effektivt på markedet for mRNA-vacciner mod covid-19, at Sanofi nu dropper selskabets kandidat inden for samme teknologi - satser i stedet på mere traditionel vaccine-teknologi.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier