MedWatch

Becton Dickinson leverer fortsat høj vækst drevet af covid-19-testsalg

Becton Dickinson oplever vækst på 25 pct. i første kvartal, viser foreløbige tal. Selskabet justerer samtidig forventningerne til regnskabsåret 2020/21.

Foto: Florion Goga/Reuters/Ritzau Scanpix

Det amerikanske medicoselskab Becton Dickinson er kommet med foreløbige salgstal for det forskudte første kvartal, hvor væksten fortsætter med at blive understøttet af salg af udstyr til covid-19-diagnose.

Det fremgår af en meddelelse fra selskabet, hvori der også er en opjustering af forventningerne til regnskabsåret 2020/21.

De foreløbige tal for første kvartal viser en vækst på 25,6 pct. til 5,3 mia. dollar, hvor det fremhæves, at væksten er drevet af større salg til alle de tre primære segmenter samt covid-19-diagnoseudstyr.

"Becton Dickinsons estimerede covid-19-testsalg på cirka 865 mio. dollar bidrog med omtrent 20 procentpoint til omsætningsvæksten på rapporteret basis," skriver selskabet.

Med det stærke momentum forventer Becton Dickinson nu, at salget vil lande i den øvre ende af tidligere udmeldte interval, og indtjeningen per aktie ventes at lande over det tidligere udmeldte interval.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier