MedWatch

Becton Dickinson leverer blandet regnskab

Medicoselskabet Becton Dickonson, der blandt andet står bag en bærbar covid-19-test, har leveret lidt en blandet landhandel af et regnskab.

Foto: Niels Christian Vilmann/Ritzau Scanpix

Det amerikanske medicoselskab Becton Dickinson har leveret et blandet regnskab for det forskudte tredje kvartal, hvor salget er svagere end ventet, mens indtjeningen overrasker positivt.

Det skriver Bloomberg News.

Selskabet, der i starten af juli vandt den første amerikanske godkendelse af en bærbar covid-19-test, der kan levere resultaterne i løbet af 15 minutter, leverede en salgstilbagegang på 11 pct. i tredje kvartal til 3,86 mia. dollar. Her ventede analytikerne 3,93 mia. dollar.

Den justerede indtjening per aktie er i kvartalet faldet til 2,20 dollar fra 3,08 dollar sammenlignet med analytikerkonsensus på 2,03 dollar.

"Vi har fortsat en stærk efterspørgsel efter vores produkter, der understøtter den globale covid-19-respons, inklusive den nylige lancering af vores covid-19 hurtige point-of-care antigen test og vores partnerskaber med regeringer over hele verden for at hjælpe med at forberede de nationale vaccineprogrammer," udtaler koncernchef Tom Polen.

For helåret ventes den justerede indtjening per aktie at nå 9,80-10 dollar, hvilket ligger under analytikernes forventning på 10,38 dollar.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier