MedWatch

Anders Holch investerer millioner i medicoselskab

Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen har investeret millioner i medicoselskabet Brainreader, der blev stiftet i 2011 og aldrig har haft plus på bundlinjen.

Foto: Mogens Flindt

Medicoselskabet Brainreader har modtaget en investering i millionklassen fra bl.a. milliardæren Anders Holch Povlsen, der står bag tøjkoncernen Bestseller.

Investeringen er sket via Investo Capital, som er ejet af Anders Holch Povlsens investeringsselskab Brightfolk og det nordjyske selskab Novi Innovation. Det skriver Børsen, der har fået bekræftet oplysningerne af Thor Birkmand, direktør i Investo Capital.

Ifølge Børsen er der tale om en etcifret millioninvestering, der betyder, at Investo Capital nu ejer mere end halvdelen af Brainreader, der er etableret tilbage i 2011. Selskabet har desuden aldrig rapporteret overskud på bundlinjen eller et positivt bruttoresultat, skriver avisen.

Idéen til Brainreader stammer fra franske Jamila Ahdidan, der er hjerneforsker og i dag er ansvarlig for teknologien i medico-selskabet. Brainreader udvikler en teknologi, der skal gøre det lettere for scanningsklinikker og radiologer hurtigt at dianosticere Ahlzheimer. Formålet med teknologien er at analysere MR-billeder og automatisk vurdere svind i hjernestrukturer. Selskabet holder til i Aalborg og har danske Lisbeth Møller Christensen som CEO.

Healthtech-firma scorer 10 millioner fra kendte erhvervsfolk

Medicoselskab får EU-millioner: "Det har stor betydning for os" 

Mere fra MedWatch

Direktør forlader svenske Lif

Anders Blanck, der siden 2011 har været adm. direktør i svenske Lif, har oplyst til bestyrelsen, at han ønsker at forlade posten.

Konservative tavse om modstand mod statsstøtte til Bavarian Nordic

Det Konservative Folkeparti stemte som eneste parti i Folketinget imod statsstøtten på op mod 800 mio. kr. til Bavarian Nordics udvikling af en covid-19-vaccine, men partiet ønsker ikke at kommentere, hvorfor de tog afstand fra det statslige samarbejde med virksomheden.

Boston Scientific opkøber privatejet selskab

Amerikanske Boston Scientific har set sig lun på virksomheden Obsidio, der har udviklet en særlig teknologi til at lukke for blodtilførslen, og overtager ejerskabet i en handel uden oplyst pris.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier