MedWatch

Anders Holch investerer millioner i medicoselskab

Bestseller-milliardæren Anders Holch Povlsen har investeret millioner i medicoselskabet Brainreader, der blev stiftet i 2011 og aldrig har haft plus på bundlinjen.

Foto: Mogens Flindt

Medicoselskabet Brainreader har modtaget en investering i millionklassen fra bl.a. milliardæren Anders Holch Povlsen, der står bag tøjkoncernen Bestseller.

Investeringen er sket via Investo Capital, som er ejet af Anders Holch Povlsens investeringsselskab Brightfolk og det nordjyske selskab Novi Innovation. Det skriver Børsen, der har fået bekræftet oplysningerne af Thor Birkmand, direktør i Investo Capital.

Ifølge Børsen er der tale om en etcifret millioninvestering, der betyder, at Investo Capital nu ejer mere end halvdelen af Brainreader, der er etableret tilbage i 2011. Selskabet har desuden aldrig rapporteret overskud på bundlinjen eller et positivt bruttoresultat, skriver avisen.

Idéen til Brainreader stammer fra franske Jamila Ahdidan, der er hjerneforsker og i dag er ansvarlig for teknologien i medico-selskabet. Brainreader udvikler en teknologi, der skal gøre det lettere for scanningsklinikker og radiologer hurtigt at dianosticere Ahlzheimer. Formålet med teknologien er at analysere MR-billeder og automatisk vurdere svind i hjernestrukturer. Selskabet holder til i Aalborg og har danske Lisbeth Møller Christensen som CEO.

Healthtech-firma scorer 10 millioner fra kendte erhvervsfolk

Medicoselskab får EU-millioner: "Det har stor betydning for os"

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier