MedWatch

GN-boss om selskabets to topprodukter: Kannibalisering kan ikke undgås

GN Hearing har indenfor en kort periode lanceret to topprodukter med ambition om, at de skal sameksistere og komplimentere hinanden. Men efter godt syv måneder i handlen kan selskabets nye topchef konstatere, at de alligevel æder af hinandens markeder.

Jacob Gudbrand, adm. direktør i GN Hearing, har onsdag morgen fremlagt regnskabstal for de første tre måneder af 2019. | Foto: PR, GN Hearing

Det kom som en overraskelse for de fleste, da GN Hearing i august sidste år kunne fortælle, at høreapparatskoncernen stod klar med et helt nyt høreapparat, der placerer sig i kategorien blandt de allerdyreste i high end-segmentet.

Lanceringen faldt kun godt et år efter, at forgængeren, Resound Linx 3D, kom på markedet, hvilket blev bemærket, idet lanceringer af de tunge produkter normalvis sker med væsentlig større tidsspænd.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier