MedWatch

Medicoboss tror på nyt bemyndiget organ i Danmark i 2019

Den netop genvalgte bestyrelsesformand for Medicoindustrien og topchef i Ambu, Lars Marcher, forventer, at Danmark har et nyt offentligt finansieret medicoorgan i Danmark inden årets udgang – ”på trods af bump på vejen”. Direktøren i brancheforeningen udtrykker dog også skepsis.

Medicoindustriens nyligt genvlgte formand, Lars Marcher, tror på, at Danmark i løbet af 2019 får et nyt offentligt finansieret medicoorgan. | Foto: /Ritzau Scanpix/Stine Bidstrup

Den danske stat vil med stor sandsynlighed i 2019 etablere et bemyndiget organ, som er den centrale regulatoriske spiller i EU for CE-mærkning af medico- og diagnostisk udstyr.

Det vurderer Medicoindustriens formand Lars Marcher på baggrund af brancheforeningens dialog med de danske sundhedsmyndigheder om behovet for et dansk organ for CE-mærkning af medico- og diagnostisk udstyr.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Patienter må vente længere på ny medicin

Siden Medicinrådet blev etableret i 2017, er patienternes ventetid på ny medicin blevet tre gange længere, konkluderer en analyse fra Lif, der vil have Medicinrådet til at droppe unødvendige vurderingsmetoder. Medicinrådet arbejder på at nedbringe sagsbehandlingstiderne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier