MedWatch

Danske Medtronic leverer endnu et rekordår

Den danske afdeling af Medtronic har slået sin egen rekord fra sidste år og hiver mere end end halv mia. kr. hjem på salget i Danmark. Et frasalg betyder dog, at selskabet fremover står til at miste en del af produktsalget i Danmark.

Foto: Medtronic PR

Først var der et tilkøb af irske Covidiens produkter at integrere, og nu er der et frasalg til amerikanske Cardinal Health at justere efter.

Men på trods af omvæltningerne er Medtronic i Danmark vokset, også når det kommer til omsætningen. Den danske afdeling af verdens største medicokoncern har i det skæve regnskabsår 2017/2018 formået at slå sidste års rekordresultat med cirka 30 mio.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier