MedWatch

Rapport: Fortsat lang vej til værdibaseret indkøb af medicin

Der er taget skridt i Danmark mod en mere værdibaseret tilgang til indkøb af sygehusmedicin, men udfordringer gør, at værdibaseret indkøb er fremtidsudsigt snarere end en aktuel mulighed, viser ny rapport.

Foto: Colourbox

I Danmark er der med Medicinrådets evalueringer, der kobles med prisforhandlinger og nationale udbud, åbnet op for, at en bred vifte af muligheder kan finde anvendelse, når et lægemiddel skal vurderes.

I praksis står metodiske udfordringer imidlertid i vejen for, at en værdibaseret tilgang til indkøb for alvor kan vinde indpas.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Eir Ventures har rejst over 900 mio. kr.

Life science-fonden Eir Ventures gik sidste år i luften med et håb om at rejse 100 mio. euro inden for et år. Lidt over et år senere har fonden rejst 122,3 mio. euro, svarende til 900 mio. kr.

WSA taber en halv milliard kr. i 2021

Det fusionerede høreselskab WS Audiology kommer ud af 2021 med endnu et stort underskud. Til gengæld steg omsætningen organisk med 22 pct., mens EBITDA steg med 40 pct. i forhold til året før.

Orphazyme skifter ud i bestyrelsen

Der bliver skiftet ud i Orphazymes bestyrelse, efter Catherine Moukheibirs torsdag er udtrådt. Posten bliver overtaget af Andrew Mercieca med henblik på at vælge ham ind ved selskabets generalforsamling i april.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier