MedWatch

Convatec glæder sig over kontrakt som Coloplast missede

Hos Coloplast-konkurrenten Convatec er det en vigtig del af den langsigtede strategi at lande kontrakter med USA's indkøbsorganisationer. Senest forlængede selskabet kontrakten med den største indkøber af stomiprodukter og holdt Coloplast fra fadet.

Coloplasts britiske konkurrent Convatec har forlænget sin kontrakt med indkøbsorganisationen Vizient - på Coloplasts bekostning. | Foto: Sarah Christine Nørgaard/Ritzau Scanpix

Det vækker glæde hos det britiske medicoselskab Convatec, at det er lykkedes at forlænge en kontrakt med Vizient, USA's største indkøber af stomiprodukter til amerikanske hospitaler.

"Vi får muligheden for at fortsætte med at servicere størstedelen af hospitalerne i USA. I vores arbejde inden for stomipleje er det altafgørende at opbygge og vedligeholde de rigtige forhold med klinikere," siger Convatecs kommunikationschef Bobby Leach til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Nye insulintilskud bekymrer Diabetesforeningen

Diabetesforeningen er utilfredse med Medicintilskudsnævnets indstilling til en revurdering af tilskud for diabetesmidler, som patientforeningen anser som en spareøvelse uden hensyntagen til patienterne.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier