MedWatch

Demant-boss ser positivt på Widex-fusion

Direktøren for høreapparatsproducenten William Demant, Søren Nielsen, ser frem til den øgede konkurrence, når Widex og Sivantos efter planen fusionerer.

Foto: /ritzau/Niles Hougaard

Som virksomhed bliver man stærkere, når konkurrencen er stærk.

Det er holdningen hos William Demant, hvor adm. direktør Søren Nielsen med sindsro ser frem til fusionen mellem konkurrenter Widex og Sivantos, der efter sammenlægningen vil være verdens tredjestørste producent af høreapparater.

Det sagde han ved selskabets netop afholdte kapitalmarkedsdag i London, skriver Dagbladet Børsen.

"Hvad er bedst? At være i en fodboldliga med én god og mange dårlige spillere, eller i en liga, hvor der er flere stærke. Det bedste er, hvis der er flere stærke, fordi man kan udfordre hinanden," sagde Søren Nielsen.

"Det tror jeg grundlæggende er med til at drive innovation og bedre produkter til slutbrugerne. Og dermed vores samlede industri fremad," siger han.


Forsiden lige nu

Medicoindustrien skruer op for lobbyismen

Brancheforeningen Medicoindustrien opretter en særskilt politisk enhed, der får en nyansat chef som frontfigur. Det sker for at sikre, at foreningens stemme bliver hørt i det politiske landskab.

Novo-direktør om nyt opkøb: "Førende og unikke på området"

Novo Nordisk har kigget vidt og bredt for at finde et selskab, som kan hjælpe koncernen nærmere med udviklingen af en "intelligent" insulin. Valget er faldet på britiske Ziylo, som ifølge Marcus Schindler, direktør for global drug discovery, er den førende aktør på området.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier