MedWatch

Sonova udvider porteføljen på flere områder ved AAA-messe

Verdens største høreapparatproducent, schweiziske Sonova, vil blandt andet udvide sin trådløse platform ved næste uges messe hos den amerikanske brancheforening for audiologer.

Foto: Sonova PR

Verdens største høreapparatproducent, schweiziske Sonova, præsenterer i forbindelse med næste uges messe hos den amerikanske brancheforening for audiologer, American Academy of Audiology (AAA), en bred udvidelse af produktsortimentet.

Mest afgørende er det, at selskabet udvider sin trådløse Sword-platform, der blev lanceret i august sidste år, til Unitron-brandet med produktet Moxi All, der får alle fordelene inden for streaming fra Sword-platformen, samtidig med Sonovas teknologi for genopladelige batterier.

Også Hansaton-brandet får nu glæde af Sword-teknologien med et nyt produkt.

Derudover præsenterer Sonova også et nyt høreapparat til svært hørehæmmede på den foregående produktplatform, Belong, hvor der også sendes et nyt produkt til børn på gaden.

Endelig har Sonova også et nyt tilbud inden for mikrofonteknologien Roger, mens der udvides med genopladelighed i produkterne til brugere med døvhed på blot det ene øre.

Sonova var den sidste af de store globale aktører til at lancere en ny trådløs produktplatform - den såkaldte Sword-platform.

Hos Sonova er der tale om blot en enkelt højfrekvensradio på 2,4 GHz til både øre-til-øre-kommunikation og trådløse forbindelser.

Det er samme teknologiske setup, som hos GN Hearing, mens eksempelvis William Demant anvender to radioer i sin chip - en lavfrekvensradio til øre-til-øre-kommunikationen og en 2,4 GHz-radio til trådløse forbindelser.

Den nye chip blev ved lanceringen i august indarbejdet i høreapparatet Phonak Audéo B, men det har hele tiden været planen, at teknologien skal gøres tilgængelig i alle produkter på tværs af alle selskabets brands - Phonak, Unitron og Hansaton - og også Advanced Bionics, der laver cochlear-implantater.

Mere fra MedWatch

EU-lande blåstempler nye beføjelser til agentur

Det europæiske center for sygdomsforebyggelse og -kontrol, ECDC, får nu nye muskler til kontrol og netværksopbygning i kampen mod fremtidens epidemier. ”Dagens aftale er lig med state-of-the-art overvågning,” siger EU-topfolk.

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier