MedWatch

Analytiker: Svært at finde ulemper i William Demants regnskab

Morten Imsgard, analytiker hos Sydbank, er imponeret over William Demants årsregnskab, der landede torsdag morgen. "Det er svært at pege noget ud her, der ikke ser godt ud," siger han.

Foto: William Demant Holding

William Demant Holding kom godt ud af 2017, hvor andet halvår viste bedre end ventede takter hele vejen ned gennem resultatopgørelsen. Samtidig venter selskabet yderligere fremgang i 2018.

Derfor er det også svært at pege på elementer, der ikke umiddelbart ser positive ud, vurderer Morten Imsgard, der er analytiker hos Sydbank.

"William Demant kommer rigtig godt ud af 2017. Både salgs- og indtjeningsmæssigt er det et rigtig godt andet halvår med flot vækst i de gennemsnitlige salgspriser," siger analytikeren til Ritzau Finans.

"Det er svært at pege noget ud her, der ikke ser godt ud" fortsætter han.

Derfor er det også forventeligt, at aktien vil blive belønnet for regnskabet, selv om den i forvejen er steget meget over den seneste periode.

"WDH leverer i hvert fald det, der skal til for at få en positiv kursreaktion. Aktien har dog også kørt rigtig godt i år, så man skal nok forvente en lille positiv reaktion, fordi varen bliver leveret over hele linjen," siger Morten Imsgard.

Ved børsens åbning steg William Demants aktie med 3,6 pct.

Mere fra MedWatch

Læs også

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier