MedWatch

Bernstein sænker anbefaling til GN-aktie

Den amerikanske investeringsbank Bernstein har fortsat GN Group som et favoritselskab i sektoren, men konkurrenterne har nu indhentet selskabets høreapparatsdivision.

Investeringsbanken Bernstein har sænket anbefalingen for aktien i det danske høreapparatselskab GN Group til "marketperfom" fra "outperform".

Samtidig er kursmålet blevet nedjusteret til 215 kr. fra 240 kr.

Det fremgår det af en analyse fra finanshuset.

Den amerikanske investeringsbank har fortsat GN Group som et favoritselskab i sektoren, men i løbet af de næste 12 måneder ser Bernstein kun få faktorer, der kan være med til at drive en anbefaling som "outperform".

Siden selskabets største division, GN Hearing, introducerede det første 2,4 GHz-høreapparatprodukt i 2012, har divisionen konsekvent klaret sig bedre end markedet, skriver Bernstein.

"Men da en stigende markedsandel nu er begrænset på grund af mere etablerede fodaftryk, og da konkurrencen endelig har indhentet 2,4 GHz, er GN's relative fordele blevet mindre. Vi ser stadig selskabet som førende inden for innovation, men dets "outperformance" vil sandsynligvis være mere afdæmpet herfra," skriver finanshuset.

For Audio-divisionen forventer Bernstein en fortsat "solid" vækst efter et pænt 2017.

"Men vi tror, at det nu er indregnet i konsensusestimaterne, fremgår det af analysen.

Aktien i GN falder 1,4 pct. til 197,45 kr. tirsdag formiddag.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier