MedWatch

Ehealth-selskab indgår partnerskab med stor australsk virksomhed

Den danske mobile health-virksomhed Monsenso, der udvikler app-teknologier til at tackle mental sundhed, har indgået en samarbejdsaftale med en stor australsk organisation, der leverer mentale sundhedsløsninger til flere 80.000 personer om året. Potentialet i aftalen er derfor ”enormt”, lyder det fra Monsensos adm. direktør.

Den danske virksomhed Monsenso har indgået partnerskab med australske On the Line, der servicerer flere end 80.000 kunder. Et kæmpe potentiale, lyder vurderingen fra Monsensos adm. direktør (billedet, red.) | Foto: Monsenso, PR

Danske Monsenso, som står bag app-løsninger til forskellige mentale lidelser som angst og depression, har indgået et partnerskab med On the Line, som er en stor australsk organisation, der tilbyder ydelser inden for det sociale område - herunder rådgivning og terapi ved brug af telefon, web-chat og video.

Med aftalen positionerer det danske selskab sig yderligere på det australske marked, hvor det allerede er tilstede.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Coloplasts nye skattedetaljer viser enorme nationale forskelle - Danmark blandt de laveste skatteopkrævere

Mens Coloplast betaler godt 20 pct. i effektiv skattesats herhjemme, lægger medicoselskabet næsten 40 pct. i skatteposen af sit overskud i Frankrig, viser nye detaljerede skatteoplysninger fra virksomheden. Størstedelen af medicoselskabets ansatte arbejder i Ungarn, hvor firmaet også betaler den laveste selskabsskat på bare 15 pct, men produktionen er lagt i landet af en række andre årsager, fortæller Coloplast.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier