MedWatch

New Yorkeren David Solomon vil trække på danske forbindelser

David Solomon, der var topchef for Zealand Pharma fra 2008 og 2015, vil gøre brug af sine mange forbindelser i den danske og europæiske life science-industri i sin nye rolle som adm. direktør for et biotekselskab med base i New York.

David Solomon (th.) med sine sønner. | Foto: Privatfoto

Den tidligere Zealand Pharma-direktør David Solomon har taget tøjlerne i det amerikanske biotekselskab Akari Therapeutics, og her håber han at kunne trække på sine erfaringer fra den danske life science-industri, når der skal hives nye investorer med om bord.

"Jeg håber, at vi kan gøre danske investorer mere interesserede i det her, så vi bliver mere globale. Vi er hele tiden i samtale med investorer rundt om i verden. Jeg har ikke nogle planer om en kapitalrejsning lige nu, men jeg ville selvfølgelig elske at bringe de investorer, som jeg kender så godt, med om bord," siger David Solomon i et interview med MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Evaxion sparer stort millionbeløb til klinisk forsøg gennem MSD-partnerskab

Efter Evaxion har indgået en samarbejdsaftale med amerikanske MSD, som stiller sit blockbuster-middel Keytruda frit til rådighed i et fase 2b-forsøg, står det danske biotekselskab til at spare i omegnen af 50 mio. kr. uden at skulle afgive nogen kommercielle rettigheder til en mulig kombinationsbehandling.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier