MedWatch

Jefferies skærer 13 pct. af kursmålet for Bavarian-aktien

Bavarian Nordic-aktien er stadig værd at købe, mener Jefferies, der dog sænker forventningerne til kursudviklingen.

Foto: /ritzau/Philip Davali/

Jefferies sænker sit kursmål på Bavarian Nordic med 13 pct. til 335 kr. fra tidligere 385 kr. og gentager sin anbefaling om et køb af aktien.

"Vi gik fra den seneste kapitalmarkedsdag med større tiltro til vedvarende Imvamune-omsætning, som stort set finansierer pengeforbruget, og optimisme om udviklingsplanen for den potentielle blockbuster MVA-BN RSV-vaccine."

"Disse kan retfærdiggøre den nuværende aktiepris med multiple kræftimmunterapier som overvejende muligheder efter Prostvac-fiaskoen, samt mulige fordele ved det brede samarbejde med Janssen, som validerer platformen," skriver Jefferies i en kommentar.

Biotekselskab fik fredag 15. september næsten halveret sin børsværdi med et fald på 48,1 pct. til 230 kr. fra 443,50 kr., da selskabet måtte skrotte udviklingen af prostatakræftmidlet Prostvac efter manglende resultater.

Siden har aktien genvundet noget af den tabte værdi, og den lukkede mandag med en stigning på 7,1 pct. til 280 kr.

Mere fra MedWatch

Fruergaard står med nøgleroller i Bruxelles: Trækker erfaringer med fra Danmark

Erfaringer fra bl.a. de danske klimapartnerskaber bliver blandt redskaberne i værktøjskassen, når Novo Nordisk-topchef Lars Fruergaard Jørgensen i den kommende tid optrapper arbejdet i en life science-sektorens centrale organer i Bruxelles. ”Jeg er blevet tændt af den intimitet og fælles vision, som vi kunne se i Danmark,” siger han til MedWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier