MedWatch

ATP henter ny HR-direktør i Novo Nordisk

En HR-chef hos Novo Nordisk har valgt at forlade sit job i medicinalkoncernen til fordel for en stilling hos den store danske pensionskoncern ATP.

ATP har ansat en ny HR-direktør i form af norske Bård Grande, som fra en stilling som HR-chef for 14.000 medarbejdere i produktionen i Novo Nordisk.

Det oplyser ATP i en pressemeddelelse, hvor det videre fremgår, at Bård Grande tiltræder 1. november og efterfølger Lilian Mogensen, der fortsætter i sin anden direktørrolle i ATP’s Administrationsforretning.

Det er en ganske erfaren nordmænd, som ATP har ansat, fremgår det af Grandes CV. Han har således gennem 13 år haft en række stillinger i Novo Nordisk og før det i DSB, PWC og DTU.

"ATP er en super spændende virksomhed med en bred variation af opgaver og dygtige medarbejdere, som jeg ser meget frem til at være en del af og bidrage til på HR-siden. ATP’s rolle i samfundet tiltaler mig også meget," udtaler den nye HR-direktør i meddelelsen.

Med ansættelsen har Christian Hyldahl, topchef i ATP, samtidig fået sin nye koncernledelse på plads.

Pr. 1. juli udvidede han således koncernledelsen med juridisk direktør Dewi Dylander og kommunikationsdirektør Annemette Moesgaard, som føjede sig til hidtidige direktionsmedlemmer:Investeringsdirektør Kasper Ahrndt Lorenzen, finansdirektør Bo Foged, direktør med ansvar for Pension & Risiko Mads Smith Hansen og direktør for ATP’s Administrationsforretning Lilian Mogensen.

Christian Hyldahl glæder sig i pressemeddelelsen over at have fået Bård Grande på holdet:

”Novo Nordisk er en virksomhed, som nyder stor respekt, og jeg er glad for, at vi i ATP kan tiltrække en kapacitet som Bård Grande til at stå i spidsen for vores HR-arbejde. Bård er yderst kompetent inden for alle HR-discipliner og har stort fokus på forretningsorienteret HR. Som person har han en åben og ærlig stil. Det passer godt ind i ATP’s ledelseshold, som nu er endeligt sat,” udtaler han.

ATP oplyser, at den nye HR-direktør er 50 år, gift og har to voksne børn. Han er uddannet civilingeniør fra Norges Teknisk-Naturvidenskabelige Universitet og har en Ph.d. fra Institut for Produktion, DTU. Han har især arbejdet med lederudvikling, organisationsudvikling, talent management og performance management.

Novo-rival nedlægger 3500 jobs

Novo udnævner to nye koncerndirektører

Novo Nordisk slås med Brexit-efterveer

Denne artikel er leveret af vores søstersite, Finanswatch.

Forsiden lige nu

Dansk biotekboss rejser 91 mio til at udfordre Novo Nordisk

Et amerikansk biotekselskab, som er grundlagt af en dansk molekylærbiolog, har rejst 91 mio. kr. til at fremme programmer inden for diabetes, fedme og fedtlever, herunder et "transformativt" diabeteslægemiddel rettet mod biologiske mål, som Novo Nordisk også arbejder med.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier