MedWatch

Alligator sulten efter nye udviklingsmuligheder oven på to store milepæle

Med en veloverstået børsnotering og en lukrativ partneraftale med Janssen under bæltet, retter det Sunstone-støttede Alligator nu opmærksomheden indad mod de næste tre lovende lægemiddelkandidater.

Foto: Colourbox

Udviklingen for det svenske biotekselskab Alligator Biosciences må siges at have været positiv over de sidste par år. Først indgik man en særdeles lukrativ aftale med Janssen om hovedproduktet ATOR-1013, en aftale til en værdi af 700 mio. dollars, og så fulgte en børsnotering i slutningen af sidste år, der skaffede yderligere midler på kistebunden hos det Lund-baserede selskab. Og de midler giver selskabet mulighed for at træde ind i en helt ny fase i sin udvikling.

"Disse to store milepæle har sat os i en situation, hvor vi har de finansielle ressourcer til at opdyrke selskabet og ekspandere vores pipeline. Med vores nuværende finansielle position vil vi være i stand til at tage vores primære kandidater til fase 2a minimum."

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Læs alt om Demants regnskab og nedjustering

Demant har haft et svagt andet kvartal med modvind på markederne i blandt andet USA. Lav forbrugertillid og skyhøj inflation gør sit indhug i finanserne hos Demant, der i forbindelse med kvartalsregnskabet måtte nedjustere forventningerne til hele året. Læs alt om selskabets kvartalsregnskab her.

HR-direktør beskyldt for sexchikane hos Copenhagen Medical

En række yngre kvinder har sagt op hos Copenhagen Medical efter grænseoverskridende oplevelser med HR-direktøren i diagnostikselskabet, som nu bliver beskyldt for uønsket at massere deres ben, skrive upassende sms’er til dem om natten og banke på deres hotelvinduer.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier