MedWatch

Johnson & Johnson hæver forventningerne trods beskeden vækst

Resultatet hos Johnson & Johnson går tilbage i årets første kvartal, hvor det særligt er det amerikanske medicinalmarked, som trækker ned. Alligevel hæver koncernen forventningerne med løftet om vækst fra en forestående handel.

Foto: /ritzau/AP/Daniel Hulshizer/

Den amerikanske medicinalkoncern Johnson & Johnson, som blandt andet står for salget af Darzalex, kommer gennem første kvartal med en tilbagegang i resultatet. Det fremgår af selskabets kvartalsregnskab, som er blevet publiceret tirsdag eftermiddag. På trods af det lægger koncernen alligevel ud med at hæve forventningerne til resten af året.

I stedet for et forventet salg på 75,4 mia. dollars, regner Johnson & Johnson nu med at kunne svinge sig op på en omsætning på 76,1 mia. dollars. Det skyldes de forventninger, som koncernen har til, at opkøbet af biotekselskabet Actelion skal levere ny vækst til J&J’s medicinalportefølje. Handlen forventes lukket i løbet af andet kvartal af 2017 og kostede i sin tid Johnson & Johnson 30 mia. dollars.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP blåstempler ni nye lægemidler i maj

Den europæiske lægemiddelkomite, CHMP, har på dets møde i maj indstillet ni nye lægemidler til godkendelse samt anbefalet, at seks midler kan tages i brug på nye måder. To midler afvist.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

MedWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier