MedWatch

Her vil Sanofi udfordre sine diabetesrivaler

Den franske medicinalkoncern Sanofi har kandidater på vej i to af de største nye lægemiddelklasser på diabetesområdet, og selskabets danske diabetesforskningschef mener, at man kan differentiere sig fra konkurrenter som blandt andre Novo Nordisk på vigtige parametre.

Sanofis F&U-klynge i Frankfurt, hvor selskabets diabetesforskning foregår under ledelse af Philip Just Larsen. | Foto: Sanofi/PR

Den franske medicinalkoncern Sanofi har igennem flere år været blandt de absolutte frontløbere på det globale marked for behandling af diabetes.

Succesen skyldes dog i høj grad en stærkt position for selskabets insulinprodukter, ikke mindst den storsælgende Lantus, og inden for flere nye klasser af diabetesmidler må Sanofi siges at stå en smule i skyggen af konkurrenterne.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

Permanent forhøjet forskningsfradrag begejstrer – men ikke uden forbehold

Det vækker begejstring hos branche- og erhvervsorganisationer, at et flertal i Folketinget fredag blev enige om en aftale, der blandt andet betyder, at fradraget for forskning og udvikling permanent forhøjes til 130 pct. Fradraget kræver imidlertid, at aftaleparterne kan finde finansieringen engang til efteråret, og uvisheden giver anledning til bekymring.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier