MedWatch

Novo-selskab henter direktør hos Sanofi

Et af Novo Ventures’ amerikanske porteføljeselskaber har hentet en ny medicinsk direktør hos Sanofi Genzyme. Sanofi har tidligere været rygtet interesseret i det amerikanske selskab.

Colourbox
Foto: Colourbox

Det amerikanske biotekselskab Flexion Therapeutics har fået ny medicinsk direktør (CMO). Ifølge Biospace er den nye mand i stolen Yamo Deniz, der kommer fra en stilling som VP og Global Head of Medical for Rare Diseases hos Sanofi Genzyme.

Yamo Deniz overtager rollen som medicinsk direktør efter Flexion-medstifter Neil Bodick, der nu bliver forskningsdirektør i selskabet, som har danske Novo Ventures som investor.

Selvom Yamo Deniz har sagt farvel til Sanofi Genzyme, kan han ende med igen at komme under Sanofis vinger. Flexion har nemlig været et rygtet opkøbsmål for netop Sanofi. Tilbage i marts lød det fra kilder tæt på processen, at Sanofi skulle være villig til at give mere end 1 mia. dollars for det amerikanske selskab.

Den nye medicinske direktør er ikke den eneste tidligere Sanofi-chef, der har taget springet til Flexikon. Mark Fraga, der er tidligere ansvarlig for global marketing hos Sanofi Biosurgery, er nu VP for marketing hos Flexikon, hvor han var været siden juni 2016. Ligeledes valgte den tidligere VP for Global Medical Affairs hos Sanofi Biosurgery at skifte job til VP for Medical Affairs hos Flexikon i maj 2016.

Sanofi rygtes interesseret i at overtage Novo-selskab

Klinisk succes til Novo-selskab

Amerikanske hug til Novo Ventures-selskab

Forsiden lige nu

Ny lov skal lette amerikanernes adgang til høreapparater

En ny lov skal gøre det lettere for amerikanske borgere at få høreapparater via autoriserede audiologer i USA. Det mener to amerikanske senatorer, der netop har fremlagt lovforslaget, som kan give vand på møllen hos William Demants forretning i USA.

ALK-rivals bundlinje nærmer sig nul

Stallergenes Greer er ved at få rettet op på den negative udvikling, som virksomheden blev sendt ud i efter et produktionsstop i Frankrig i 2015 og 2016, og dermed er rivaliseringen med ALK i gang igen, men den kan blive udfordret af endnu et produktionsstop.

Novo Nordisks nye formand er valgt

Under Novo Nordisks generalforsamling har man sagt god for den nye bestyrelsesformand, Helge Lund, som skal afløse Göran Ando, der har siddet i bestyrelsen siden 2005

Næste uge kan byde på godt nyt for Tresiba i USA

Ifølge Handelsbanken kan Novo Nordisk i næste uge sikre sig yderligere fremdrift for Tresiba i USA, når den amerikanske lægemiddelstyrelse skal træffe en afgørelse om at opdatere indlægssedlen for midlet.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier