MedWatch

Tysk medicinalvirksomhed løftes efter købstilbud

Det tyske medicinalselskab Stada Arzneimittel har accepteret et købstilbud fra to kapitalfonde. Aktien er steget over 11 pct.

Foto: Colourbox

Den tyske medicinalvirksomhed Stada Arzneimittel er gået til vejrs på børsen i Frankfurt, efter at selskabet har accepteret et købstilbud fra kapitalfondene Bain Capital og Cinvin.

Købstilbuddet lyder på 65,28 euro per aktie plus et udbytte på 0,72 euro, eller samlet 5,3 mia. euro. Det er en præmie på 49 pct. i forhold til kursniveauet i december, inden aktiemarkedet første gang kunne læse om en mulig transaktion.

Stada, der gør sig inden for kopilægemidler, stiger mandag med 11,1 pct. til 64,73 euro.

Selskabet skriver i en meddelelse, at det i forbindelse med en struktureret proces modtog to bindende tilbud, hvoraf buddet fra Bain og Cinvin var det finansielt mest attraktive.

CVC indgår kinesisk alliance i bud på tysk medicinalfirma

Tysk medicinalselskab får tocifret milliardbud

Medie: Kapitalfonde kæmper om tysk kopiproducent

Forsiden lige nu

Danmarks største venturefond: Sådan investerer vi i life science

Novo Seeds kaster hvert år hundredevis af millioner efter lovende unge startups og iværksættere inden for life science. Men hvad skal der til for at komme i fondens søgelys, hvordan foregår samarbejdet, og hvad er kriterierne for succes? Partner i fonden, Stephan Christgau, løfter her en del af sløret.

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere

Se flere

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier