MedWatch

Galecto går glip af BMS-milliarder

Trods stærke data fra omdrejningspunktet i aftalen har Bristol-Myers Squibbs valgt at takke nej til at udnytte optionen til at købe det danske biotekfirma Galecto Biotech, der dermed går glip af flere milliarder. Galecto-direktør Hans Schambye glæder sig dog alligevel over "de spændende muligheder", det åbner for selskabet.

"På den ene side vil det være en skuffelse. På den anden side synes jeg, det er et enormt fedt projekt, og vi har samlet nogle rigtig gode mennesker omkring det, så det vil også være fint at skulle arbejde videre med det selv."

Sådan lød det tilbage i oktober sidste år fra Galecto Biotechs adm. direktør Hans Schambye, da MedWatch spurgte ham, om han ville blive skuffet, hvis Bristol-Myers Squibb (BMS) sagde nej til at udnytte den 444 mio. dollars store optionsaftale, parterne indgik i november 2014. Den hypotetiske situation er nu blevet til virkelighed. For BMS har takket nej. Det kan Hans Schambye nu fortælle til MedWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra MedWatch

CHMP anbefaler coronapille fra Pfizer

Pfizer har fået en positiv anbefaling fra CHMP, der anbefaler at tabletbehandlingen Paxlovid godkendes til behandling af covid-19. I Danmark er midlet dog allerede taget i brug.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Ledige job

Se flere jobs

Se flere jobs

Latest news

Seneste nyt fra Watch Medier